registreer / inloggen
over ons
MediaInside.nl is sinds maart 2006 een onafhankelijk internet-magazine gericht op de laatste ontwikkeling op het gebied van videogames en muziek. Bij de opening van MediaInside.nl behandelde we aanvankelijk alleen nog maar het onderwerp videogames maar sinds versie 2.0 is daar een muzieksectie bijgekomen.

We hebben de muzieksectie toegevoegd omdat muziek een universele hobby is en iedereen van muziek houdt. We hebben wel een voorwaarde gesteld aan de content voor de muzieksectie, het moet nieuw en leuk zijn, we willen geen herhalende berichten over dezelfde artiesten en we hebben als doel om muziekliefhebbers en andere bezoekers te inspireren met nieuwe geluiden.

De content van videogames en muziek is tot op bepaalde hoogte gescheiden van elkaar. Vanuit verschillende redacties wordt er dagelijks gewerkt aan nieuws, recensies, vooruitblikken (previews), achtergrondartikelen, columns en video's. De content van beide redacties komt te samen op een overzichtelijke hoofdpagina, die doorlinkt naar de gewenste sectie voor de bezoeker. Op deze manier wordt de bezoeker niet lastig gevallen met nieuws dat hem/haar helemaal niet interesseert en kan hij zelf in onderwerp kiezen.

De doelgroep van MediaInside.nl zijn jongeren uit Nederland en BelgiŽ, we zorgen ervoor online publicaties voor iedereen toegankelijk en leesbaar zijn zodat we onze doelgroep kunnen uitbreiden. Maandelijks komen er ongeveer 10.000 unieke bezoekers, die samen voor rond de half miljoen pageviews zorgen, op de content van MediaInside.nl af.

Alle content wat op de site van MediaInside.nl verschijnt is 100% eigendom van MediaInside.nl en mag niet zonder toestemming op andere sites geplaatst worden. Als u toestemming wilt vragen om content op uw site te plaatsen kunt u contact opnemen. Bij elke andere vraag kunt u contact opnemen via de contactpagina, we zullen ons best doen om u verder te helpen. Omdat de bezoekers zelf de mogelijkheid hebben om bepaalde content op de site toe te voegen stelt de MediaInside redactie en management zich niet verantwoordelijk voor de toegevoegde content van bezoekers op de site.